Administratiekantoor Hengelo

Hét administratiekantoor in Hengelo

Administratiekantoor in Hengelo inschakelen? Het bijhouden van de administratie is een klus die veel tijd in beslag neemt. De medewerkers van ons administratiekantoor nemen u de administratie uit handen, zodat u meer tijd overhoudt voor uw core business: ondernemen! Van het samenstellen van de jaarrekening tot het doen van belastingaangiften en het geven van advies op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied, wij nemen het allemaal uit handen. Geïnteresseerd of meer weten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen u graag verder.

Wat ons administratiekantoor in Hengelo voor u kan betekenen

De medewerkers van ons administratiekantoor in Hengelo specialiseren zich in administratieve diensten, belastingzaken en bedrijfsadviezen voor het klein- en middenbedrijf, onderrnemers en ZZP’ers. Of het nu gaat om hulp bij belastingaangifte, deskundig advies of ondersteuning bij het samenstellen van de jaarrekening of salarisadministratie, wij staan altijd voor u klaar. De service van een boekhouder is op maat en met nadruk op persoonlijke aandacht. U kunt bij W&L Hogeboom Administraties terecht voor de volgende diensten:

 • Samenstellen van de jaarrekening.
 • Belastingaangifte (o.a. inkomsten-, loon-, vennootschaps- en omzetbelasting).
 • Verzorgen van salarisadministratie en boekhouding.
 • Interim-management – denk hierbij aan administratieve organisatie en interne controle.
 • Deskundig advies op financieel (fiscaal) en bedrijfseconomisch gebied.
 • Oplossen van (tijdelijke) capaciteitsproblemen op administratieve afdeling.
 • Begeleiding bij subsidieaanvragen.
 • Voorbereiding van kredietaanvragen, waaronder prognoses
 • Begeleiding van startende ondernemers, zowel op financieel als bedrijfseconomisch vlak
 • Administratiekantoor, ook voor ondernemers en ZZP’ers
 • Actief in heel Oost-Nederland, ook als boekhouder in Deventer, Apeldoorn en Zutphen en omstreken

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van de gewenste informatie. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier, de chatfunctie op onze website (zie rechtsonder aan de pagina), de mail of de telefoon.

Niet alleen voor bedrijven: ook kvoor ZZP’ers

Wij zijn niet alleen een administratiekantoor voor bedrijven, maar ook hét administratiekantoor voor ondernemers en ZZP’ers in Hengelo en omgeving. Wij begeleiden u in uw financiële trajecten en bieden advies op maat om uw administratieve processen te stroomlijnen. Door aandachtig naar u te luisteren en in te spelen op uw specifieke behoeften, bieden we diensten variërend van volledige administratieve ondersteuning tot enkel advies.

Waarom steeds meer mensen bij een administratiekantoor aankloppen

Een administratiekantoor in Hengelo inschakelen heeft uiteenlopende voordelen, zowel voor ZZP’ ers als (kleine) bedrijven:

Voordelen voor ZZP’ers

Veel ZZP’ers kloppen bij ons administratiekantoor aan voor hulp bij hun boekhouding, administratie en belastingaangifte. En met goede reden: dit zijn vaak dingen waar u anders veel tijd aan kwijt bent, tijd die u liever aan belangrijkere zaken besteedt. Daarnaast krijgt u hierdoor meer inzicht in uw financiën, waardoor u meer regie heeft over uw uitgaven en inkomsten. Bovendien heeft u dankzij ons persoonlijke belastingadvies vaak extra financieel voordeel. Denk hierbij aan advies over aftrekposten en belastingkortingen, zoals de kleineondernemersregeling (KOR), startersaftrek, noem maar op.

Voordelen voor bedrijven

Ook kleine bedrijven (MKB) plukken de vruchten van een accountant of boekhouder. Zo hoeven ook zij zich geen zorgen meer te maken over de boekhouding en financieel beheer, krijgen ze belasting- en bedrijfsadvies en besparen zo zowel op kosten als tijd en moeite. Ten slotte helpt ons administratiekantoor in Hengelo bij het in kaart brengen van financiële risico’s en zaken die de continuïteit eventueel in gevaar kunnen brengen.

Kosten administratiekantoor Hengelo

Benieuwd naar onze tarieven? Vanwege onze maatwerkaanpak lopen de kosten voor onze diensten uiteen. Zo liggen de kosten voor het afhandelen van een enkele, particuliere belastingaangifte aanzienlijk lager dan het opzetten en onderhouden van salarisadministratie. Dat gezegd hebbende, bij ons kunt u ervan op aan dat wij scherpe tarieven hanteren. Dit is tevens te danken aan onze eerder genoemde maatwerkaanpak: we gaan in gesprek en komen zo tot een passende oplossing voor een eerlijk tarief.

Onze voordelen: scherpe tarieven, toegankelijke sfeer & advies op maat

Waarom W&L Hogeboom Administraties hét administratiekantoor voor ZZP’ers, ondernemers en kleine bedrijven is? Ontdek onze voordelen:

 • Scherpe tarieven: vooral omdat we ons richten op kleinere ondernemingen met maximaal 10 werknemers en ZZP’ers.
 • Topkwaliteit dienstverlening: professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop – bij ons kunt u daarom niets minder verwachten dan hoge kwaliteit dienstverlening.
 • Betrokken aanpak: als klein kantoor begrijpen we de unieke uitdagingen van kleinere bedrijven en dat merkt u in onze benadering.
 • Open, toegankelijke sfeer: We streven naar een open, toegankelijke sfeer waarin u zich als ondernemer gewaardeerd en begrepen voelt.
 • Korte lijnen: Schakelt u ons in, dan kunt u ervan op aan dat we transparant te werk gaan, ons flexibel opstellen en dat we gemakkelijk te bereiken zijn. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en houdt u de touwtjes in handen.

Neem contact op met ons administratiekantoor

Wilt u de administratie geheel aan ons administratiekantoor in Hengelo overlaten, of heeft u ondersteuning nodig bij het uitvoeren van een bepaald onderdeel van uw administratie, zoals de salarisadministratie of belastingaangifte? Of bent u benieuwd of wij onze diensten ook elders aanbieden, bijvoorbeeld in Deventer,Zutphen of,Apeldoorn? We horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op met gebruik van het contactformulier, of door te bellen of een e-mail te sturen. In een persoonlijk gesprek met een boekhouder bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Neem contact opOfferte aanvragen